Význam vitamínů B-komplexu ve výživě

DSpace Repository

Language: English čeština 

Význam vitamínů B-komplexu ve výživě

Show simple item record

dc.contributor.advisor Sukovitá, Marcela
dc.contributor.author Václavková, Zuzana
dc.date.accessioned 2012-03-09T11:26:25Z
dc.date.available 2012-03-09T11:26:25Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/15652
dc.description.abstract Cílem této práce je přiblížit jednotlivé vitaminy B-komplexu a vysvětlit, jak se podílejí na procesech v lidském těle a jejich důležitost pro zdravý lidský organismus. Nalézá se zde i zaměření na méně známé, nedávno objevené, vitamíny skupiny B. Práce je zaměřena na přehled vitaminů B-komplexu, výskyt v potravinách a vlastnosti jednotlivých zástupců. cs
dc.format 65 s. (68 558 zanků) cs
dc.format.extent 5668340 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject B-komplex cs
dc.subject vitamín B cs
dc.subject enzymy cs
dc.subject aminokyseliny cs
dc.subject funkce cs
dc.subject nedostatek cs
dc.subject zdroje cs
dc.subject B-complex en
dc.subject vitamin B en
dc.subject enzymes en
dc.subject amino acids en
dc.subject function en
dc.subject deficiency en
dc.subject sources en
dc.title Význam vitamínů B-komplexu ve výživě cs
dc.title.alternative The importance of B-complex vitamins in the diet en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Brachtl, Václav
dc.date.accepted 2011-06-09
dc.description.abstract-translated The aim of the bachelor thesis is to sketch the various B-complex vitamins and explain how they are involved in the processes in the human body and their importance for a healthy human body. It focuses also on lesser known, recently discovered, vitamins of B group. The thesis is concentrated on an overview of B-complex vitamins, presence in food and characteristics of individual representatives. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22698
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade D


Files in this item

Files Size Format View
václavková_2011_bp.pdf 5.405Mb PDF View/Open
václavková_2011_vp.zip 67.69Kb Unknown View/Open
václavková_2011_op.doc 92Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account