Stravitelnost netradičních cereálií

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Stravitelnost netradičních cereálií

Show full item record

No preview available
Title: Stravitelnost netradičních cereálií
Author: Svoboda, Petr
Advisor: Sumczynski, Daniela
Abstract: Bakalářská práce byla zaměřena na stravitelnost vybraných cereálií. Dalším cílem bylo samotné stanovení stravitelnosti metodou in vitro, popela a sušiny u vybraných vzorků obilovin. V této práci je také obsažena charakteristika základních druhů obilnin a obecně jejich stavba. Jsou zde také charakterizovány základní živiny a popsán proces jejich vstřebávání v trávicím traktu člověka.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15808
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 22782


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
svoboda_2011_bp.pdf 2.379Mb PDF View/Open
svoboda_2011_vp.doc 98.5Kb Microsoft Word View/Open
svoboda_2011_op.doc 98Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account