Potravinářské emulze

DSpace Repository

Language: English čeština 

Potravinářské emulze

Show full item record

No preview available
Title: Potravinářské emulze
Author: Kysučan, Petr
Advisor: Krejčí, Jiří
Abstract: Tato práce pojednává o potravinářských emulzích. V jednotlivých kapitolách jsou popsány základní pojmy emulzí, jejich klasifikace a charakteristika, fyzikální příprava a stabilita emulzí. V poslední kapitole jsou rozebrány nejdůležitější druhy potravinářských emulzí.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16229
Date: 2011-05-25
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 21893


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kysučan_2011_bp.pdf 4.603Mb PDF View/Open
kysučan_2011_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open
kysučan_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account