Vliv tepelné úpravy a přídatných látek na hmotnostní ztráty masa.
Zobrazit minimální záznam
| dc.contributor.advisor |
Hrabě, Jan
|
|
| dc.contributor.author |
Ševčíková, Zuzana
|
|
| dc.date.accessioned |
2010-07-13T22:41:09Z |
|
| dc.date.available |
2010-07-13T22:41:09Z |
|
| dc.date.issued |
2006-05-31 |
|
| dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
| dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/1629
|
|
| dc.description.abstract |
Práce je zaměřena na hmotnostní ztráty masa způsobené tepelnou úpravou a vlivem přídatných látek. Jsou zde uvedeny poznatky z odborných prací při použití různých tepelných úprav. Cílem práce je srovnání jednotlivých tepelných úprav a doporučení pro minimalizaci hmotnostních ztrát při tepelné úpravě masa. |
cs |
| dc.format |
44 s. |
cs |
| dc.format.extent |
743499 bytes |
cs |
| dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
| dc.language.iso |
cs |
|
| dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
| dc.rights |
Bez omezení |
|
| dc.subject |
tepelné úpravy
|
cs |
| dc.subject |
maso
|
cs |
| dc.subject |
hmotnostní ztráty
|
cs |
| dc.subject |
přídatné látky
|
cs |
| dc.subject |
heat modification
|
en |
| dc.subject |
meat
|
en |
| dc.subject |
lose weight
|
en |
| dc.subject |
aditives
|
en |
| dc.title |
Vliv tepelné úpravy a přídatných látek na hmotnostní ztráty masa. |
cs |
| dc.title.alternative |
Influence of heat modification and aditives on lose weight of meat |
en |
| dc.type |
bakalářská práce |
cs |
| dc.contributor.referee |
Severová, Marta |
|
| dc.date.accepted |
2006-06-22 |
|
| dc.description.abstract-translated |
This work is about lose weight of meat which is cause by heat modification and aditives. There are show practise conclusions of special works with diferent heat modifications on lose weight of meat. The object of this work is compare individual heat modifications and references to minimise lose of weight by heat modification of meat. |
en |
| dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
cs |
| dc.description.result |
obhájeno |
cs |
| dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/143
|
cs |
| dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
| dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
| dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
| dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
| dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
| dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
| dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
| dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
| dc.identifier.stag |
2308
|
|
| dc.date.assigned |
2005-10-10 |
|
| utb.result.grade |
B |
|
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit minimální záznam