Preference spotřebitelů při výběru sýrů holandského typu

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Preference spotřebitelů při výběru sýrů holandského typu

Show full item record

No preview available
Title: Preference spotřebitelů při výběru sýrů holandského typu
Author: Tomšíková, Lucie
Advisor: Pachlová, Vendula
Abstract: Bakalářská práce zpracovává rešerši zabývající se sýry holandského typu a to jak tuzemské tak zahraniční produkce, jejich výrobou a také vlivem jejich konzumace na výživu člověka. Teoretická část dále zpracovává aktuální problematiku systému chráněného zeměpisného označení a jeho použití. Praktická část je soustředěna na vyhodnocení preference spotřebitelů při výběru sýrů v distribuční síti. Dále se pomocí senzorické analýzy zaměřuje na preferenci posuzovatelů ve vztahu k dostatečné prozrálosti sýrů holandského typu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16324
Date: 2011-05-26
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 21821


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
tomšíková_2011_bp.pdf 2.132Mb PDF View/Open
tomšíková_2011_vp.pdf 905.3Kb PDF View/Open
tomšíková_2011_op.doc 97Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account