Studium degradace kaseinového komplexu pomocí gelové permeační chromatografie
Show full item record
No preview available
|
Title:
|
Studium degradace kaseinového komplexu pomocí gelové permeační chromatografie |
| Author: |
Čtvrtníčková, Lenka
|
| Advisor: |
Smékal, Zdeněk
|
|
Abstract:
|
Tato diplomová práce se zabývá studiem degradace kaseinového komplexu při procesu paření u vzorků sýřenin před pařením, sýřenin po paření a finálních výrobků ? sýrů Mozzarella a Jadel. Pro účely experimentu byla použita gelová permeační chromatografie s refraktometrickou a viskozitní detekcí. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/16347
|
|
Date:
|
2011-05-18 |
|
Availability:
|
Bez omezení |
|
Department:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
|
Discipline:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
|
Grade for thesis and defense:
|
C
22605
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account