Studium degradace kaseinového komplexu pomocí gelové permeační chromatografie

DSpace Repository

Language: English čeština 

Studium degradace kaseinového komplexu pomocí gelové permeační chromatografie

Show full item record

No preview available
Title: Studium degradace kaseinového komplexu pomocí gelové permeační chromatografie
Author: Čtvrtníčková, Lenka
Advisor: Smékal, Zdeněk
Abstract: Tato diplomová práce se zabývá studiem degradace kaseinového komplexu při procesu paření u vzorků sýřenin před pařením, sýřenin po paření a finálních výrobků ? sýrů Mozzarella a Jadel. Pro účely experimentu byla použita gelová permeační chromatografie s refraktometrickou a viskozitní detekcí.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16347
Date: 2011-05-18
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: C 22605


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
čtvrtníčková_2011_dp.pdf 1.290Mb PDF View/Open
čtvrtníčková_2011_vp.doc 98.5Kb Microsoft Word View/Open
čtvrtníčková_2011_op.doc 105Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account