Moderní gastronomické technologie ve školním stravování

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Moderní gastronomické technologie ve školním stravování

Show full item record

No preview available
Title: Moderní gastronomické technologie ve školním stravování
Author: Kozlová, Libuše
Advisor: Maláč, Pavel
Abstract: Je všeobecně známo, že na kvalitu našeho stravování nemá vliv jenom výběr vhodných a zdravých surovin, ale i jejich následné zpracování. Tato práce se zabývá problematikou pří-pravy pokrmů z pohledu gastronomických technologií ve společném stravování. Cílem bakalářské práce je nejen zmapování stávající situace ve vybavenosti provozů škol-ních jídelen, ale též poskytnutí informací o vývoji v této oblasti. V teoretické části je zmíně-na historie i současnost školního stravování a následně je uveden přehled a popis stávají-cích, ale i nejmodernějších gastronomických strojů dostupných na trhu. Praktická část ob-sahuje analýzu současného stavu ve vybavenosti školních jídelen při základních školách v městě Brně.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16405
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 20560


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kozlová_2011_bp.pdf 1.706Mb PDF View/Open
kozlová_2011_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open
kozlová_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account