Návrh jídelníčku pro pacienty s diabetes mellitus II.typu

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Návrh jídelníčku pro pacienty s diabetes mellitus II.typu

Show full item record

No preview available
Title: Návrh jídelníčku pro pacienty s diabetes mellitus II.typu
Author: Sojková, Marie
Advisor: Vojtíšková, Petra
Abstract: Tato diplomová práce zpracovává údaje o diabetu mellitu II. typu se zaměřením na speci-fické nutriční potřeby pacientů s tímto onemocněním. Zabývá se charakteristikou onemoc-nění, typy diabetu, příčinami vzniku, způsoby léčby a samostatným popisem slinivky břišní. Dále práce obsahuje nutriční doporučení pro pacienty a srovnávání jídelníčků samotných pacientů se vzorovým jídelníčkem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16923
Date: 2011-08-19
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: D 21590


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
sojková_2011_dp.pdf 562.7Kb PDF View/Open
sojková_2011_vp.doc 97Kb Microsoft Word View/Open
sojková_2011_op.doc 95Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account