Aplikace marketingového mixu při obchodování s kořením v České republice

DSpace Repository

Language: English čeština 

Aplikace marketingového mixu při obchodování s kořením v České republice

Show simple item record

dc.contributor.advisor Zlámalová, Naděžda
dc.contributor.author Cahlík, Radim
dc.date.accessioned 2012-03-10T05:26:57Z
dc.date.available 2012-03-10T05:26:57Z
dc.date.issued 2011-08-15
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/17043
dc.description.abstract Obsahem této bakalářské práce je v teoretické části vysvětlení pojmu Marketingový mix a jeho jednotlivých prvků. Dále uvádím vybrané technologické postupy při zpracování koření, aby bylo dosaženo té nejvyšší kvality. Praktická část již obsahuje aplikaci Marketingového mixu v obchodní praxi a hlavně účinek správného využití tohoto nástroje při obchodování s kořením v České republice. cs
dc.format 57 s. cs
dc.format.extent 2821054 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Marketingový mix cs
dc.subject prvky Marketingového mixu cs
dc.subject technologie zpracování koření cs
dc.subject aplikace Marketingového mixu v praxi cs
dc.subject marketing mix en
dc.subject components of marketing mix en
dc.subject technologies of spices treatment en
dc.subject application of marketing mix en
dc.title Aplikace marketingového mixu při obchodování s kořením v České republice cs
dc.title.alternative The Application of the Marketing Mix to Merchandising Spices in the Czech Republic en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Fojtíková, Jarmila
dc.date.accepted 2011-08-30
dc.description.abstract-translated In the theoretical part, the focus of this bachelor?s thesis is the explanation of the term marketing mix and its components. Further, the work deals with selected technological procedures used in production of spices in order to achieve the highest possible quality. The practical part contains the application of marketing mix in business practice and especially the effect of the proper use of this instrument when trading spices in the Czech Republic. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22719
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
cahlík_2011_bp.pdf 2.690Mb PDF View/Open
cahlík_2011_vp.doc 96Kb Microsoft Word View/Open
cahlík_2011_op.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account