Netradiční využití čokolády

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Netradiční využití čokolády

Show full item record

No preview available
Title: Netradiční využití čokolády
Author: Wolfová, Marcela
Advisor: Jurková, Eva
Abstract: Bakalářská práce se zabývá charakteristikou kakaovníku, historií zpracování kakaových bobů a tech-nologií výroby čokolády. Součástí práce je také popis jejího chemického složení. Podrobně je popsáno používání čokolády z potravinářského hlediska i její netradiční využití - při masážích, v umění i při léčbě nemocí.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17526
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 21920


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
wolfová_2011_bp.pdf 3.076Mb PDF View/Open
wolfová_2011_vp.doc 92Kb Microsoft Word View/Open
wolfová_2011_op.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account