Bílkoviny v plodnicích vyšších hub

DSpace Repository

Language: English čeština 

Bílkoviny v plodnicích vyšších hub

Show simple item record

dc.contributor.advisor Rop, Otakar
dc.contributor.author Olšová, Marie
dc.date.accessioned 2012-03-10T18:56:38Z
dc.date.available 2012-03-10T18:56:38Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/17682
dc.description.abstract Cílem bakalářské práce je popsat současné poznatky o bílkovinách. Práce se zabývá taxonomií a anatomií plodnic hub. Největší část je věnována chemickému složení vyšších hub, zejména bílkovinám obsaženým v plodnicích. Kromě bílkovin jsou rozebrány těžké kovy a beta-glukany v houbách. cs
dc.format 57 s. (65 827 znaků) cs
dc.format.extent 1364275 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Bílkoviny cs
dc.subject vyšší houby cs
dc.subject beta-glukany cs
dc.subject těžké kovy cs
dc.subject Proteins en
dc.subject higher fungi en
dc.subject beta-glucans en
dc.subject heavy metals en
dc.title Bílkoviny v plodnicích vyšších hub cs
dc.title.alternative Proteins in the basidiocarps of higher fungi en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Sumczynski, Daniela
dc.date.accepted 2011-06-10
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis aim is to describe contemporary knowledge of proteins. The work deals with the taxonomy and anatomy of the basidiocarps of fungi. The largest part is devoted to the chemical composition of higher fungi, particularly proteins contained in the basidiocarps. In addition to proteins are analysed heavy metals and beta-glucans in fungi. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22693
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
olšová_2011_bp.pdf 1.301Mb PDF View/Open
olšová_2011_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
olšová_2011_op.doc 97.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account