Úprava surovin a podmínek výroby vařeného sýra

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Úprava surovin a podmínek výroby vařeného sýra

Show full item record

No preview available
Title: Úprava surovin a podmínek výroby vařeného sýra
Author: Thon, Zdeněk
Advisor: Mrázek, Josef
Abstract: Má bakalářská práce se skládá ze dvou částí. První je teoretická a zabývá se historií vařeného sýra, jakostí mléka a čistými mlékařskými kultury pro výrobu tvarohu, sa-motnou výrobou tvarohu a výrobou vařeného sýra. Druhá část, praktická je zaměřená na výrobu vařeného sýra. Výroba byla realizována v laboratorních podmínkách v Kroměříţi. U prozrálého tvrdého tvarohu byla stanovena procenta celkových a ne-rozpustných bílkovin a sýr byl senzoricky ohodnocen.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17708
Date: 2011-05-26
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: D 21820


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
thon_2011_bp.pdf 596.6Kb PDF View/Open
thon_2011_vp.doc 98Kb Microsoft Word View/Open
thon_2011_op.doc 97.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account