Dezinfekční prostředky pro zdravotnictví, potravinářství a úpravu vody

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Dezinfekční prostředky pro zdravotnictví, potravinářství a úpravu vody

Show full item record

No preview available
Title: Dezinfekční prostředky pro zdravotnictví, potravinářství a úpravu vody
Author: Tomášková, Petra
Advisor: Jelínková, Romana
Abstract: Bakalářská práce pojednává o problematice výskytu mikroorganizmů ve zdravotnictví a potravinářství a o možnostech jejich zneškodnění. Jsou zde popsány jednotlivé metody dezinfekce, požadavky na dezinfekční prostředky a příklady používaných komerčních přípravků. Dále se práce zaměřuje na úpravu vody a hygienické zabezpečení pitné vody chemickými metodami. Práce obsahuje také přehled legislativních trendů týkajících se zdraví, hygieny a dezinfekce v daných oblastech průmyslového využití.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17735
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 21671


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
tomášková_2011_bp.pdf 4.016Mb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account