Technologie výroby a sortiment konzervovaných masových pomazánek

DSpace Repository

Language: English čeština 

Technologie výroby a sortiment konzervovaných masových pomazánek

Show full item record

No preview available
Title: Technologie výroby a sortiment konzervovaných masových pomazánek
Author: Kotačková, Petra
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Bakalářská práce se zabývá výrobou masových pomazánek. Cílem bakalářské práce je technologický popis výroby konzervovaných masových pomazánek a výčet sortimentu firmy Hamé s.r.o.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17834
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 22707


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kotačková_2011_bp.pdf 1.739Mb PDF View/Open
kotačková_2011_vp.doc 97Kb Microsoft Word View/Open
kotačková_2011_op.doc 95Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account