Technologie výroby a sortiment konzervovaných masových pomazánek

DSpace Repository

Language: English čeština 

Technologie výroby a sortiment konzervovaných masových pomazánek

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Kotačková, Petra
dc.date.accessioned 2012-03-11T08:31:54Z
dc.date.available 2012-03-11T08:31:54Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/17834
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá výrobou masových pomazánek. Cílem bakalářské práce je technologický popis výroby konzervovaných masových pomazánek a výčet sortimentu firmy Hamé s.r.o. cs
dc.format 54 s. (66 337 znaků) cs
dc.format.extent 1823938 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject jatečné opracování cs
dc.subject konzervace cs
dc.subject maso cs
dc.subject masové pomazánky cs
dc.subject laughter en
dc.subject conservation en
dc.subject meat en
dc.subject meat spreads en
dc.title Technologie výroby a sortiment konzervovaných masových pomazánek cs
dc.title.alternative Technology and assortment of canned meat spreads en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Růžičková, Jana
dc.date.accepted 2011-06-13
dc.description.abstract-translated My bachelor work is focused on making meat spreads. The goal of this work is to describe manufacturing of conservated meat spreads. Also describes the list of products which the Hame company products. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22707
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
kotačková_2011_bp.pdf 1.739Mb PDF View/Open
kotačková_2011_vp.doc 97Kb Microsoft Word View/Open
kotačková_2011_op.doc 95Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account