Změny v chemickém složení plodů jablek v závislosti na době skladování

DSpace Repository

Language: English čeština 

Změny v chemickém složení plodů jablek v závislosti na době skladování

Show simple item record

dc.contributor.advisor Rop, Otakar
dc.contributor.author Písařík, Jaroslav
dc.date.accessioned 2012-03-11T08:49:03Z
dc.date.available 2012-03-11T08:49:03Z
dc.date.issued 2011-05-17
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/17860
dc.description.abstract Diplomová práce se věnuje pěstování jabloní, jejich řezu a pěstitelským systémům, zahrnuje chemické složení a potravinářské využití. U vybraných odrůd jabloní byly sledovány hodnoty kyseliny jablečné, refrakce a sušina v závislosti na době skladování. cs
dc.format 83 cs
dc.format.extent 2567557 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Klíčová slova: jabloň cs
dc.subject roubování cs
dc.subject pomologie cs
dc.subject podnož cs
dc.subject solax cs
dc.subject kyselina jablečná cs
dc.subject sušina cs
dc.subject refrakce cs
dc.subject Keywords: Apple-tree en
dc.subject graft en
dc.subject pomology en
dc.subject root-stock en
dc.subject solax en
dc.subject malic acid en
dc.subject dry matter en
dc.subject soluble solid content en
dc.title Změny v chemickém složení plodů jablek v závislosti na době skladování cs
dc.title.alternative Changes to the Chemical Composition of Apples Depending on the Time of Storage. en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Sumczynski, Daniela
dc.date.accepted 2011-06-01
dc.description.abstract-translated This diploma thesis is devoted to the apple tree cultivation, clipping and cultivation sys-tems. The thesis also deals with chemical composition and food usage. Dependence of ma-lic acid, soluble solid content and dry matter on storage time was monitored for selected apple varieties. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 21770
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
písařík_2011_dp.pdf 2.448Mb PDF View/Open
písařík_2011_vp.doc 88.5Kb Microsoft Word View/Open
písařík_2011_op.doc 97Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account