Zásady technologického zpracování a sortiment měkkých salámů ČR

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Zásady technologického zpracování a sortiment měkkých salámů ČR

Show full item record

No preview available
Title: Zásady technologického zpracování a sortiment měkkých salámů ČR
Author: Hlávková, Marie
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na technologické zpracování masa a přísad do masných výrobků. Hlavní část práce se věnuje měkkým salámům, jejich výrobě a požadavkům na jakost. V závěru jsou popsány vybrané druhy měkkých salámů nejen z hlediska surovin ale i výrobních postupů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17929
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 22752


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
hlávková_2011_bp.pdf 2.165Mb PDF View/Open
hlávková_2011_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open
hlávková_2011_op.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account