Zásady technologického zpracování a sortiment měkkých salámů ČR

DSpace Repository

Language: English čeština 

Zásady technologického zpracování a sortiment měkkých salámů ČR

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Hlávková, Marie
dc.date.accessioned 2012-03-11T09:29:24Z
dc.date.available 2012-03-11T09:29:24Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/17929
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na technologické zpracování masa a přísad do masných výrobků. Hlavní část práce se věnuje měkkým salámům, jejich výrobě a požadavkům na jakost. V závěru jsou popsány vybrané druhy měkkých salámů nejen z hlediska surovin ale i výrobních postupů. cs
dc.format 65 s., 1 s. obr. příloh cs
dc.format.extent 2271112 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject zpracování masa cs
dc.subject technologie cs
dc.subject masné výrobky cs
dc.subject měkké salámy cs
dc.subject jakost cs
dc.subject meat processing en
dc.subject technology en
dc.subject meat products en
dc.subject soft salamis en
dc.subject quality en
dc.title Zásady technologického zpracování a sortiment měkkých salámů ČR cs
dc.title.alternative Processing Technology Principles and the range of soft salami CR en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Zollerová, Romana
dc.date.accepted 2011-06-16
dc.description.abstract-translated Bachelor's thesis is focused on technological processing of meat and ingredients into meat products. The main part is devoted to soft salamis, their production and quality requirements. The conclusion described selected type of soft salami not only in terms of raw materials but also production processes. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22752
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
hlávková_2011_bp.pdf 2.165Mb PDF View/Open
hlávková_2011_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open
hlávková_2011_op.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account