Projekt zvýšení konkurenceschopnosti restauračního zařízení Palačinkárna Kroměříž

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt zvýšení konkurenceschopnosti restauračního zařízení Palačinkárna Kroměříž

Show full item record

No preview available
Title: Projekt zvýšení konkurenceschopnosti restauračního zařízení Palačinkárna Kroměříž
Author: Hegerová, Eva
Advisor: Kubík, Josef
Abstract: Tato diplomová práce je zaměřena na konkurenceschopnost restaurace Palačinkárna v Kroměříži. Práce je rozdělena do tří částí, a to teoretickou, analytickou a projektovou. V teoretické části je zkoumána problematika konkurenceschopnosti, prostředí podniku včetně analýz potřebných pro analytickou část. Dále jsou charakterizovány typy marketingového výzkumu a typologie restauračních zařízení. Analytická část je zaměřena na charakteristiku podniku, analýzu konkurence, PEST analýzu, SWOT analýzu, marketingový výzkum a v závěru jsou určeny návrhy na zlepšení stávajícího stavu. Stěžejní části celé práce je část projektová, která vyplývá z předcházejících analýz. Soustřeďuje se na rekonstrukci podniku. Je rozdělena na tři dílčí části a jejich nákladovou, časovou a rizikovou analýzu s tím, že v závěru jsou všechny dílčí rekonstrukce propojeny.
URI: http://hdl.handle.net/10563/18186
Date: 2011-05-02
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav managementu a marketingu
Discipline: Management a marketing
Grade for thesis and defense: C 21064


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
hegerová_2011_dp.pdfBlocked 4.058Mb PDF
hegerová_2011_vp.doc 71.5Kb Microsoft Word View/Open
hegerová_2011_op.doc 71Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account