L-carnitin jako aditivum potravinových doplňků

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

L-carnitin jako aditivum potravinových doplňků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: L-carnitin jako aditivum potravinových doplňků
Autor: Nohálová, Zuzana
Vedoucí: Hoza, Ignác
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na možnosti použití L-carnitinu jako aditiva potravinových doplňků. Zabývá se teorii aminokyselin a peptidů, výskytem a fyziologii L-carnitinu, jeho vlivem na lidské zdraví. Dále se věnuje výběru metod pro potencionální stanovení L-carnitinu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/1830
Datum: 2006-05-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 2294


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
nohálová_2006_bp.pdf 1.527Mb PDF Zobrazit/otevřít
nohálová_2006_vp.doc 44Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
nohálová_2006_op.doc 41Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet