Moderní polotovary ovoce a zeleniny pro mimosezónní zpracování

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Moderní polotovary ovoce a zeleniny pro mimosezónní zpracování

Show full item record

No preview available
Title: Moderní polotovary ovoce a zeleniny pro mimosezónní zpracování
Author: Popelková, Zuzana
Advisor: Valášek, Pavel
Abstract: Hlavní část této bakalářské práce pojednává o polotovarech ovoce a zeleniny pro mimosezónní zpracování. Práce obsahuje rozdělení a složení ovoce a zeleniny, dále vhodnost jednotlivých druhů ovoce a zeleniny pro konzervování. Zvláštní pozornost je věnována výrobě a použití moderních polotovarů, které omezují zdravotní rizika. Jsou to např. mrazírenské a biologicky stabilizované polotovary, polotovary s aseptickým uchováváním.
URI: http://hdl.handle.net/10563/18385
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: C 22714


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
popelková_2011_bp.pdf 1.363Mb PDF View/Open
popelková_2011_vp.doc 93Kb Microsoft Word View/Open
popelková_2011_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account