Přírodní a umělé obaly masných výrobků

DSpace Repository

Language: English čeština 

Přírodní a umělé obaly masných výrobků

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Zderčíková, Eva
dc.date.accessioned 2012-03-11T15:34:37Z
dc.date.available 2012-03-11T15:34:37Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/18463
dc.description.abstract Bakalářská práce je věnována přírodním a umělým obalům v masné výrobě. Jsou zde popsány jejich druhy, technologické vlastnosti a praktické příklady použití těchto obalů. Cí-lem práce je seznámit veřejnost s využíváním přírodních střev a umělých obalů při výrobě masných výrobků, které se běžně v masné výrobě používají. cs
dc.format 70 s. (13 589 znaků) cs
dc.format.extent 1245281 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject přírodní střeva cs
dc.subject umělé střeva cs
dc.subject masné výrobky cs
dc.subject natural intestines en
dc.subject synthetic intestines en
dc.subject meat products en
dc.title Přírodní a umělé obaly masných výrobků cs
dc.title.alternative Natural and artificial containers of meat products en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Zollerová, Romana
dc.date.accepted 2011-06-13
dc.description.abstract-translated This thesis describes natural and synthetic wrapping in meat industry. There are described various kinds of wrapping, technological properties and practical examples of using. The goal of this thesis is to introduce public community with the using of natural intestines and synthetic wrapping in the meat industry production. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22718
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
zderčíková_2011_bp.pdf 1.187Mb PDF View/Open
zderčíková_2011_vp.doc 93Kb Microsoft Word View/Open
zderčíková_2011_op.doc 98.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account