Nutriční aspekty syrové stravy

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Nutriční aspekty syrové stravy

Show full item record

No preview available
Title: Nutriční aspekty syrové stravy
Author: Frantík, Vojtěch
Advisor: Fišera, Miroslav
Abstract: Cílem této bakalářské práce je poukázat na významnost syrové stravy a její vliv na zdravotní stav. Dalším cílem je také zdůraznit nutriční rozdíly syrové a vařené stravy a možné následky nutričního podvyživení. V práci je obsaženo, proč je strava upravována a jak úprava působí na stravitelnost. Je zde také uveden přehled všech nutrientů, vitaminů a minerálních látek a jejich doporučené dávky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/18482
Date: 2011-08-04
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: D 22679


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
frantík_2011_bp.pdf 945.5Kb PDF View/Open
frantík_2011_vp.pdf 64.23Kb PDF View/Open
frantík_2011_op.pdf 63.02Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account