Antioxidační vlastnosti bobulového ovoce.

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Antioxidační vlastnosti bobulového ovoce.

Show full item record

No preview available
Title: Antioxidační vlastnosti bobulového ovoce.
Author: Motyčková, Kristýna
Advisor: Rop, Otakar
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá problematikou antioxidantů v bobulovém ovoci. V jednotlivých kapitolách se práce věnuje přírodním antioxidantům (vitamin A, E, C, flavonoidy, flavony, flavonony, karotenoidy, selen, alkaloidy a další) a syntetickým antioxidantům (BHA, BHT, TBHQ, galláty). Také jsou zde popsány jednotlivé druhy drobného ovoce. V závěru práce je popsán výskyt antioxidantů v bobulovém ovoci.
URI: http://hdl.handle.net/10563/18506
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: C 22690


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
motyčková_2011_bp.pdf 1.576Mb PDF View/Open
motyčková_2011_vp.doc 93Kb Microsoft Word View/Open
motyčková_2011_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account