Jakost masa v závislosti na podmínkách skladování.

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Jakost masa v závislosti na podmínkách skladování.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Velichová, Helena cs
dc.contributor.author Borutová, Andrea cs
dc.date.accessioned 2010-07-14T00:03:52Z
dc.date.available 2010-07-14T00:03:52Z
dc.date.issued 2006-05-31 cs
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/1861
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na faktory ovlivňující jakost masa. Mezi primární faktory ovlivňující jakost masa se řadí předporážková manipulace se zvířaty, jateční opracování a bourání masa. Sekundární faktory ovlivňující jakost masa zahrnují povrchové ošetření masa, balení masa a skladovací podmínky. Při dodržování správných hygienických a technologických postupů se tak může docílit zvýšení údržnosti masa. cs
dc.format 37 s. cs
dc.format.extent 412946 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně cs
dc.rights Bez omezení cs
dc.subject maso cs
dc.subject jatečné zvíře cs
dc.subject jateční opracování cs
dc.subject údržnost cs
dc.subject meat en
dc.subject animals for slaughter en
dc.subject slaughter en
dc.subject shelf life en
dc.title Jakost masa v závislosti na podmínkách skladování. cs
dc.title.alternative The quality of meat on addiction to conditions of shelf life en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Rop, Otakar cs
dc.date.accepted 2006-06-22 cs
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis is focused on the factors affecting quality of meat. The most of primary factors affecting quality of meat rank pre-slaughtering manipulation with animals, slaughtering and cutting. Secondary factors affecting quality of meat include surface traetment of meat, packaging of meat and shelf life. Increased the shelf life of meat can be achieved by technological procedures and regular hygienic conditions. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství a chemie cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/143 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 2275
dc.date.assigned 2005-10-10 cs
utb.result.grade B
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
borutová_2006_bp.pdf 403.2Kb PDF View/Open
borutová_2006_vp.doc 42.5Kb Microsoft Word View/Open
borutová_2006_op.doc 35Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account