Vliv definovaných přídatných látek na pekárenské vlastnosti pšeničného těsta.

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Vliv definovaných přídatných látek na pekárenské vlastnosti pšeničného těsta.

Show full item record

No preview available
Title: Vliv definovaných přídatných látek na pekárenské vlastnosti pšeničného těsta.
Author: Pečivová, Pavlína
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: 1. Zpracujte literární rešerži na téma " Faktory ovlivňující pekárenské vlastnosti pšeničné mouky a těsta. " 2. Popište vlastnosti definovaných přídatných látek použitých pro experiment. 3. Proveďte technologické provozní výroby s použitím definovaných přídatných látek. 4. Proveďte vyhodnocení jakostních ukazatelů ( viskosoelastické vlastnosti, senzorické hodnoty a j. )u vyrobeného těsta a finálního výrobků. 5. Na závěr práce a v diskusi proveďte srovnání jakostních ukazatelů u výrobků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/2163
Date: 2006-05-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Discipline: Ekonomika a hygiena výživy
Grade for thesis and defense: B


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
pečivová_2006_dp.pdf 1.913Mb PDF View/Open
pečivová_2006_vp.doc 48Kb Microsoft Word View/Open
pečivová_2006_op.doc 46.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account