Čočka - její druhy a nutriční význam

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Čočka - její druhy a nutriční význam

Show full item record

No preview available
Title: Čočka - její druhy a nutriční význam
Author: Tvrdá, Kristýna
Advisor: Sumczynski, Daniela
Abstract: Bakalářská práce se zabývá charakteristikou a chemickým složením luštěnin, zejména čočky jedlé a jejími výživovými parametry. Obsahem bílkovin, lipidů, sacharidů, minerálních látek, vitaminů, antioxidantů a antinutričních látek.Stručně jsou zmíněny její obchodní druhy a podmínky pro pěstování.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21761
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
tvrdá_2012_bp.pdf 2.452Mb PDF View/Open
tvrdá_2012_vp.doc 93Kb Microsoft Word View/Open
tvrdá_2012_op.doc 97Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account