Soudobé metody konzervace ovocných štáv

DSpace Repository

Language: English čeština 

Soudobé metody konzervace ovocných štáv

Show full item record

No preview available
Title: Soudobé metody konzervace ovocných štáv
Author: Kos, Martin
Advisor: Valášek, Pavel
Abstract: Ovoce je jednou z hlavních konzervárenských surovin. V konzervárenství se zpracovává na mnoho způsobů, jedním z nich je výroba ovocných šťáv. Ovocné šťávy se získávají lisováním ovoce, ale jejich údržnost je krátká. Tato práce je zaměřena hlavní způsoby prodloužení trvanlivosti ovocných šťáv.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21766
Date: 2012-02-01
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: D 24340


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kos_2012_bp.pdf 1.449Mb PDF View/Open
kos_2012_vp.pdf 61.40Kb PDF View/Open
kos_2012_op.pdf 65.04Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account