Soudobé metody konzervace ovocných štáv

DSpace Repository

Language: English čeština 

Soudobé metody konzervace ovocných štáv

Show simple item record

dc.contributor.advisor Valášek, Pavel
dc.contributor.author Kos, Martin
dc.date.accessioned 2013-10-07T11:04:00Z
dc.date.available 2013-10-07T11:04:00Z
dc.date.issued 2012-02-01
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/21766
dc.description.abstract Ovoce je jednou z hlavních konzervárenských surovin. V konzervárenství se zpracovává na mnoho způsobů, jedním z nich je výroba ovocných šťáv. Ovocné šťávy se získávají lisováním ovoce, ale jejich údržnost je krátká. Tato práce je zaměřena hlavní způsoby prodloužení trvanlivosti ovocných šťáv. cs
dc.format 45 s. cs
dc.format.extent 1520426 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject ovoce cs
dc.subject lisování cs
dc.subject čiření cs
dc.subject zahušťování cs
dc.subject tepelná sterilace cs
dc.subject chemická sterilace cs
dc.subject bag in box systém cs
dc.subject konzervace etanolovým kvašením cs
dc.subject fruit en
dc.subject pressing en
dc.subject clarification en
dc.subject concentration en
dc.subject heat sterilization en
dc.subject chemical preservation en
dc.subject bag in box system en
dc.subject ethanol fermentation preservationconservation en
dc.title Soudobé metody konzervace ovocných štáv cs
dc.title.alternative Modern Methods of Fruit Juices preservation en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Fišera, Miroslav
dc.date.accepted 2012-09-05
dc.description.abstract-translated Fruit is one of the canning materials. The canning process is in many ways, one of which is the production of fruit juices. Fruit juices are obtained by pressing the fruit, but their shelf life is short. This work focuses the main way to extend the shelf life of fruit juices. en
dc.description.department Ústav technologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/19584 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 24340
utb.result.grade D
dc.date.submitted 2012-08-01


Files in this item

Files Size Format View
kos_2012_bp.pdf 1.449Mb PDF View/Open
kos_2012_vp.pdf 61.40Kb PDF View/Open
kos_2012_op.pdf 65.04Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account