Konzervace vybraných druhů zeleniny a faktory ovlivňující jejich zpracování

DSpace Repository

Language: English čeština 

Konzervace vybraných druhů zeleniny a faktory ovlivňující jejich zpracování

Show full item record

No preview available
Title: Konzervace vybraných druhů zeleniny a faktory ovlivňující jejich zpracování
Author: Martykánová, Miroslava
Advisor: Rumíšková, Marie
Abstract: Bakalářská práce popisuje rozdělení, spotřebu a význam zeleniny ve výživě člověka. Dále popisuje zdravotní nebezpečí při výrobě potravin a systémy pro bezpečnost potravin. Rovněž charakterizuje výrobu vybraných druhů výrobků a faktory ovlivňující zpracování zeleniny.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22483
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 25666


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
martykánová_2012_bp.pdf 1.851Mb PDF View/Open
martykánová_2012_vp.doc 93Kb Microsoft Word View/Open
martykánová_2012_op.doc 227Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account