Konzervace vybraných druhů zeleniny a faktory ovlivňující jejich zpracování

DSpace Repository

Language: English čeština 

Konzervace vybraných druhů zeleniny a faktory ovlivňující jejich zpracování

Show simple item record

dc.contributor.advisor Rumíšková, Marie
dc.contributor.author Martykánová, Miroslava
dc.date.accessioned 2013-10-08T14:13:25Z
dc.date.available 2013-10-08T14:13:25Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/22483
dc.description.abstract Bakalářská práce popisuje rozdělení, spotřebu a význam zeleniny ve výživě člověka. Dále popisuje zdravotní nebezpečí při výrobě potravin a systémy pro bezpečnost potravin. Rovněž charakterizuje výrobu vybraných druhů výrobků a faktory ovlivňující zpracování zeleniny. cs
dc.format 58 s. (66 907 znaků) cs
dc.format.extent 1941493 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject HACCP cs
dc.subject standardy bezpečnosti potravin cs
dc.subject konzervace cs
dc.subject sterilovaná zelenina cs
dc.subject HACCP en
dc.subject standards of food safety en
dc.subject preservation en
dc.subject preserved vegetables en
dc.title Konzervace vybraných druhů zeleniny a faktory ovlivňující jejich zpracování cs
dc.title.alternative Preservation of Selected Kinds of Vegetables and Factors Affecting its Processing en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Brachtl, Václav
dc.date.accepted 2012-06-12
dc.description.abstract-translated Bachelor thesis describes the distribution, consumption and the importance of vegetables in human nutrition. It describes the health hazards associated with food production and food safety systems. It also describes the production of selected kinds of products and factors affecting the processing of vegetables. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25666
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2012-05-21


Files in this item

Files Size Format View
martykánová_2012_bp.pdf 1.851Mb PDF View/Open
martykánová_2012_vp.doc 93Kb Microsoft Word View/Open
martykánová_2012_op.doc 227Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account