Stanovení kvality fritovacích olejů ve vybraných restauracích

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stanovení kvality fritovacích olejů ve vybraných restauracích

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení kvality fritovacích olejů ve vybraných restauracích
Author: Kotůlek, Jakub
Advisor: Mlček, Jiří
Abstract: Cílem této diplomové práce je stanovení kvality fritovacích olejů. V teoretické části tato práce popisuje obecný pohled na tuky a oleje, kvalitu fritovacích olejů a změny probíhající během tepelné úpravy potravin. V praktické části se diplomová práce zabývá analýzou fri-tovacích olejů ve vybraných provozovnách Olomouckého kraje. Analýza je stanovena na základě polárních sloučenin v oleji (TPM).
URI: http://hdl.handle.net/10563/22686
Date: 2012-02-01
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 25293


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kotůlek_2012_dp.pdf 2.121Mb PDF View/Open
kotůlek_2012_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open
kotůlek_2012_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account