Analýza postojů zákazníků k restauracím rychlého občerstvení

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza postojů zákazníků k restauracím rychlého občerstvení

Show simple item record

dc.contributor.advisor Chovancová, Miloslava
dc.contributor.author Makyčová, Veronika
dc.date.accessioned 2013-10-09T03:14:00Z
dc.date.available 2013-10-09T03:14:00Z
dc.date.issued 2012-06-18
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/22890
dc.description.abstract Tématem této bakalářské práce je Analýza postojů zákazníků k restauracím rychlého občerstvení. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části jsou zpracovány poznatky čerpané z odborné literatury zaměřené na zákazníky, jejich postoje, potřeby a očekávání, spokojenost, faktory ovlivňující kupní chování a stravování. V praktické části jsou zpracovány a vyhodnoceny data získané z dotazníkového šetření. V závěru práce jsou navrženy doporučení pro zkvalitnění služeb v restauracích rychlého občerstvení. cs
dc.format 74 s. cs
dc.format.extent 1394014 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject zákazník cs
dc.subject postoje cs
dc.subject restaurace rychlého občerstvení cs
dc.subject stravování cs
dc.subject customer en
dc.subject stances en
dc.subject fast food restaurants en
dc.subject alimentation en
dc.title Analýza postojů zákazníků k restauracím rychlého občerstvení cs
dc.title.alternative Analysis of the Consumers'Attitudes on the Fast Food Restaurants en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Zapletalová, Anna
dc.date.accepted 2012-09-18
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis deals with the stances of customer analysis to fast food restaurants. Thesis is divided into two parts. In the theoretical part are processed knowledges derived from literature focused on customers, their needs and expectations, satisfactions, factors influences purchasing behavior and alimentation. In the practical part are processed and evaluated data achieved from questionnaire survey. In the conclusion are proposed recommendations how to increase a quality of services in fast food restaurants. en
dc.description.department Ústav managementu a marketingu cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/116 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Management a ekonomika cs
dc.thesis.degree-discipline Management and Economics en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 22106
utb.result.grade D
dc.date.submitted 2012-08-13


Files in this item

Files Size Format View
makyčová_2012_bp.pdf 1.329Mb PDF View/Open
makyčová_2012_vp.doc 71Kb Microsoft Word View/Open
makyčová_2012_op.doc 73.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account