Autentifikace vín na základě prvkového a izotopového složení

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Autentifikace vín na základě prvkového a izotopového složení

Show full item record

No preview available
Title: Autentifikace vín na základě prvkového a izotopového složení
Author: Maňák, Martin
Advisor: Fišera, Miroslav
Abstract: Cílem bakalářské práce bylo co nejblíže popsat chemické složení vína, jeho autenticitu a označování a v neposlední řadě také metody analýzy pro autentifikaci vín. Vinařských ob-lastí s různorodým složením půdy je velké množství, a proto je tolik druhů vín specifických chutí a vůní. I z těchto slov vyplývá, že je důležité si chránit jejich známky na trhu a umět potvrdit jejich autenticitu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23129
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
maňák_2012_bp.pdf 1.046Mb PDF View/Open
maňák_2012_vp.pdf 284.7Kb PDF View/Open
maňák_2012_op.pdf 62.62Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account