Mykotoxiny v potravinách a stanovení produkce kyseliny cyklopiazonové v sýrech s bílou plísní na povrchu.

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Mykotoxiny v potravinách a stanovení produkce kyseliny cyklopiazonové v sýrech s bílou plísní na povrchu.

Show full item record

No preview available
Title: Mykotoxiny v potravinách a stanovení produkce kyseliny cyklopiazonové v sýrech s bílou plísní na povrchu.
Author: Foltýnová, Zdeňka
Advisor: Matějíčková, Radmila
Abstract: Cílem bakalářské práce je kvalitativní stanovení kyseliny cyklopiazonové v sýrech s plísní na povrchu. Stanovení bude provedeno bezprostředně po zakoupení a na konci doby trvanlivosti vzorků. Ke stanovení využiji tenkovrstvé kapalinové chromatografie.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23230
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
foltýnová_2012_bp.pdf 2.972Mb PDF View/Open
foltýnová_2012_vp.doc 96Kb Microsoft Word View/Open
foltýnová_2012_op.doc 95Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account