Mykotoxiny v potravinách a stanovení produkce kyseliny cyklopiazonové v sýrech s bílou plísní na povrchu.

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Mykotoxiny v potravinách a stanovení produkce kyseliny cyklopiazonové v sýrech s bílou plísní na povrchu.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Matějíčková, Radmila
dc.contributor.author Foltýnová, Zdeňka
dc.date.accessioned 2013-10-09T14:50:50Z
dc.date.available 2013-10-09T14:50:50Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/23230
dc.description.abstract Cílem bakalářské práce je kvalitativní stanovení kyseliny cyklopiazonové v sýrech s plísní na povrchu. Stanovení bude provedeno bezprostředně po zakoupení a na konci doby trvanlivosti vzorků. Ke stanovení využiji tenkovrstvé kapalinové chromatografie. cs
dc.format 53 s. (45 066 znaků) cs
dc.format.extent 3116775 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject mykotoxiny cs
dc.subject kyselina cyklopiazonová cs
dc.subject chromatografie cs
dc.subject sýry s bílou plísní cs
dc.subject extrakce cs
dc.subject mycotoxins en
dc.subject cyclopiazonic acid en
dc.subject chromatography en
dc.subject cheese with white surface mould en
dc.subject extraction en
dc.title Mykotoxiny v potravinách a stanovení produkce kyseliny cyklopiazonové v sýrech s bílou plísní na povrchu. cs
dc.title.alternative Mycotoxins in Food and Determination of Cyclopiazonic Acid Production in Cheeses with White Surface Mould. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Lovasová, Jaroslava
dc.date.accepted 2012-06-13
dc.description.abstract-translated The aim of my bachelor thesis is to carry out qualitative determination of cyclopiazonic acid in cheeses with white surface mould. The determinativ will done immediately after the purchase of the cheeses and at the end of their best before dates by thin-layer liquid chromatography. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25527
dc.date.submitted 2012-05-21


Files in this item

Files Size Format View
foltýnová_2012_bp.pdf 2.972Mb PDF View/Open
foltýnová_2012_vp.doc 96Kb Microsoft Word View/Open
foltýnová_2012_op.doc 95Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account