Mykotoxiny v potravinách a stanovení produkce kyseliny cyklopiazonové v sýrech s bílou plísní na povrchu.

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Mykotoxiny v potravinách a stanovení produkce kyseliny cyklopiazonové v sýrech s bílou plísní na povrchu.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Mykotoxiny v potravinách a stanovení produkce kyseliny cyklopiazonové v sýrech s bílou plísní na povrchu.
Autor: Foltýnová, Zdeňka
Vedoucí: Matějíčková, Radmila
Abstrakt: Cílem bakalářské práce je kvalitativní stanovení kyseliny cyklopiazonové v sýrech s plísní na povrchu. Stanovení bude provedeno bezprostředně po zakoupení a na konci doby trvanlivosti vzorků. Ke stanovení využiji tenkovrstvé kapalinové chromatografie.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23230
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
foltýnová_2012_bp.pdf 2.972Mb PDF Zobrazit/otevřít
foltýnová_2012_vp.doc 96Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
foltýnová_2012_op.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet