Hodnocení jakosti jatečných prasat a vepřového masa

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Hodnocení jakosti jatečných prasat a vepřového masa

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Hodnocení jakosti jatečných prasat a vepřového masa
Autor: Rohánková, Veronika
Vedoucí: Velichová, Helena
Abstrakt: Cílem této práce bylo zhodnotit kvalitu jatečných prasat v podniku Steinhauser Tišnov s.r.o. v letech 2004, 2005, tedy posouzení JUT prasat podle systému SEUROP a následné zpeněžování. Jakost vepřového masa byla hodnocena na mase od čtyř největších dodavatelů podniku. Vycházela jsem z naměřených hodnot vybraných znaků jakosti- pH, obsahu vody, tuku, myoglobinu, amoniaku a ztrát odkapem. Na základě těchto znaků byla provedena identifikace PSE masa u jednotlivých dodavatelů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/2376
Datum: 2006-05-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 2272


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
rohánková_2006_dp.pdf 709.6Kb PDF Zobrazit/otevřít
rohánková_2006_vp.doc 43Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
rohánková_2006_op.pdf 395.5Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet