Sója, tofu a jejich role na českém trhu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Sója, tofu a jejich role na českém trhu

Show full item record

No preview available
Title: Sója, tofu a jejich role na českém trhu
Author: Petrová, Magdalena
Advisor: Sumczynski, Daniela
Abstract: Diplomová práce se věnuje popisu sóji, jejím nutričním hodnotám, především vysokému obsahu bílkovin o poměrně vysoké výživové hodnotě a výborných funkčních vlastnostech. Dále je teoretická část věnována sójovému výrobku tofu, který je vyroben srážením čerstvého sójového mléka. Tofu je bohaté na kvalitní proteiny, vitamíny sk. B a obsahuje nízké procento sodíku. V experimentální práci byl proveden dotazníkový průzkum, který byl zaměřen cílovou skupinu respondentů. Dotazníky byly předloženy studentům středních nebo vysokých škol se zaměřením na oblast potravin, potravinářských technologií či gastronomie. Součástí práce byl i průzkum trhu zaměřený na tofu v supermarketech a hypermarketech v okolí Frýdku-Místku.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23818
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: D 25858


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
petrová_2013_dp.pdf 2.363Mb PDF View/Open
petrová_2013_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open
petrová_2013_op.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account