Technologické vlastnosti zvěřiny a její využití v gastronomii

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Technologické vlastnosti zvěřiny a její využití v gastronomii

Show full item record

No preview available
Title: Technologické vlastnosti zvěřiny a její využití v gastronomii
Author: Valčíková, Kristýna
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Bakalářská práce se zabývá technologií masa volně žijící zvěře, jejíž maso je označováno jako zvěřina. Cílem práce je popsat technologické, senzorické a kulinární vlastnosti zvěřiny s následným využitím v gastronomii.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24150
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
valčíková_2013_bp.pdf 2.932Mb PDF View/Open
valčíková_2013_vp.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open
valčíková_2013_op.doc 93Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account