Technologické vlastnosti zvěřiny a její využití v gastronomii

DSpace Repository

Language: English čeština 

Technologické vlastnosti zvěřiny a její využití v gastronomii

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Valčíková, Kristýna
dc.date.accessioned 2013-10-11T11:29:08Z
dc.date.available 2013-10-11T11:29:08Z
dc.date.issued 2013-02-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/24150
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá technologií masa volně žijící zvěře, jejíž maso je označováno jako zvěřina. Cílem práce je popsat technologické, senzorické a kulinární vlastnosti zvěřiny s následným využitím v gastronomii. cs
dc.format 71 s. cs
dc.format.extent 3075114 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject zvěř cs
dc.subject zvěřina cs
dc.subject technologické vlastnosti cs
dc.subject game en
dc.subject venison en
dc.subject technological propreties en
dc.title Technologické vlastnosti zvěřiny a její využití v gastronomii cs
dc.title.alternative Technological Properties of Venison and its Usage in Gastronomy en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Jůzl, Miroslav
dc.date.accepted 2013-06-03
dc.description.abstract-translated Bachelor's thesis is focused on technology of meat in wildlife, whose meat is named venison. Its aim is describe technological, sensory and culinary properties of a venison with another using in gastronomy. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25786
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2013-05-15


Files in this item

Files Size Format View
valčíková_2013_bp.pdf 2.932Mb PDF View/Open
valčíková_2013_vp.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open
valčíková_2013_op.doc 93Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account