Povrchově aktivní látky v potravinářské technologii

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Povrchově aktivní látky v potravinářské technologii

Show full item record

No preview available
Title: Povrchově aktivní látky v potravinářské technologii
Author: Holáňová, Bohdana
Advisor: Mráček, Aleš
Abstract: Cílem této práce je charakteristika základních typů povrchově aktivních látek. Popisy je-jich vlastností a struktury. Jejich využití v potravinářské technologii. V poslední části práce je rozebrán vliv těchto látek na lidský organismus.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24324
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
holáňová_2013_bp.pdf 1.342Mb PDF View/Open
holáňová_2013_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open
holáňová_2013_op.pdf 126.8Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account