Koření používané v cukrářské výrobě

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Koření používané v cukrářské výrobě

Show full item record

No preview available
Title: Koření používané v cukrářské výrobě
Author: Grmolcová, Michaela
Advisor: Vojtíšková, Petra
Abstract: Cílem této bakalářské práce bylo vybrat a charakterizovat jednotlivé druhy koření, které se používají v cukrářské výrobě (vanilka, hřebíček, skořice, anýz, badyán aj.). Po úvodním rozdělení koření byla popsána jeho historie, funkce a různé způsoby využití. Následně byly jednotlivé druhy koření charakterizovány obecně, dále z hlediska obsahu významných látek a u každého druhu koření byl uveden jeho případný léčivý účinek.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24416
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
grmolcová_2013_bp.pdf 1.373Mb PDF View/Open
grmolcová_2013_vp.doc 92Kb Microsoft Word View/Open
grmolcová_2013_op.doc 91.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account