Využití hydrokoloidů při výrobě fermentovaného pečiva

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Využití hydrokoloidů při výrobě fermentovaného pečiva

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití hydrokoloidů při výrobě fermentovaného pečiva
Autor: Hlaváčková, Petra
Vedoucí: Burešová, Iva
Abstrakt: Práce se zabývá vybranými druhy hydrokoloidů, které jsou využívány v pekárenské tech-nologii při výrobě bezlepkového fermentovaného pečiva. U jednotlivých skupin hydroko-loidů je popsán jejich původ, výroba, chemická struktura a použití v pekárenské technologii. Podrobněji jsou popsány technologické postupy výroby těst, u kterých je nahrazována pšeničná mouka za využití škrobů, gum, hydrokoloidů a mouk, vyrobených ze surovin, které neobsahují pšeničné lepkové bílkoviny.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24440
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hlaváčková_2013_bp.pdf 1.858Mb PDF Zobrazit/otevřít
hlaváčková_2013_vp.doc 92Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hlaváčková_2013_op.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet