Technologie zpracování a sortiment liturgických vín

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Technologie zpracování a sortiment liturgických vín

Show full item record

No preview available
Title: Technologie zpracování a sortiment liturgických vín
Author: Trágeová, Sabina
Advisor: Mlček, Jiří
Abstract: Tato bakalářská práce je zaměřena na mešní a košer vína a jejich historický a společenský význam. V práci jsou popisovány liturgické činnosti potřebné k užívání těchto vín, jenž jsou silně zakořeněny v historii daných církví. Podrobněji je v práci popisováno jejich technologické zpracování, choroby a vady těchto vín, se kterými se může spotřebitel setkat. Cílem bylo také zmapovat sortiment popř. výrobce těchto netradičních produktů na českém trhu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24523
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
trágeová_2013_bp.pdf 1.385Mb PDF View/Open
trágeová_2013_vp.doc 93Kb Microsoft Word View/Open
trágeová_2013_op.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account