Degradace inulinu během skladování ovocných kojeneckých výživ

DSpace Repository

Language: English čeština 

Degradace inulinu během skladování ovocných kojeneckých výživ

Show full item record

No preview available
Title: Degradace inulinu během skladování ovocných kojeneckých výživ
Author: Úlehlová, Nina
Advisor: Mišurcová, Ladislava
Abstract: Teoretická část diplomové práce charakterizuje vlákninu a inulin jako zdroj rozpustné vlákniny. Pozornost je věnována především jejich zdravotnímu účinku. V práci jsou dále popsány metody stanovení inulinu a charakterizována výroba ovocných kojeneckých výživ. Praktická část je zaměřena na stanovení inulinu ve vzorcích ovocných kojeneckých výživ s přídavkem inulinu. Byla sledována časová závislost degradace inulinu ve skladovaných výrobcích a vliv jablečné odrůdy a dalších faktorů na degradaci inulinu při výrobě ovocných kojeneckých výživ.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24749
Date: 2013-01-16
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 30807


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
úlehlová_2013_dp.pdf 2.984Mb PDF View/Open
úlehlová_2013_vp.doc 97Kb Microsoft Word View/Open
úlehlová_2013_op.doc 97.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account