Charakterizace ovocných, zeleninových šťáv a různých druhů medu dle jejich fyzikálně chemických parametrů

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Charakterizace ovocných, zeleninových šťáv a různých druhů medu dle jejich fyzikálně chemických parametrů

Show full item record

No preview available
Title: Charakterizace ovocných, zeleninových šťáv a různých druhů medu dle jejich fyzikálně chemických parametrů
Author: Šťastová, Markéta
Advisor: Lapčíková, Barbora
Abstract: Předložená bakalářská práce je zaměřena na charakterizaci vybraných ovocný a ze-leninových šťáv a různých druhů medu fyzikálně ? chemickými metodami. V teoretické části bylo popsáno chemické složení ovoce, zeleniny a medu a jejich příznivý vliv při výživě člověka. V části praktické byla provedena analýza na základě jejich fyzikálně ? chemických vlastností. Byly vybrány základní metody stanovení jako refraktometrie, pH, elektrická vodivost, hustota a viskozita. Výsledky stanovení byly porovnány s vyhláškami platnými v ČR.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24919
Date: 2013-01-16
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
šťastová_2013_bp.pdf 2.268Mb PDF View/Open
šťastová_2013_vp.doc 97.5Kb Microsoft Word View/Open
šťastová_2013_op.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account