Stanovení kvality pekařských mouk

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Stanovení kvality pekařských mouk

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení kvality pekařských mouk
Author: Žižková, Helena
Advisor: Mrázek, Josef
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na kvalitu obilovin, používaných k výrobě pekařských mouk. Důraz je kladen na pšenici a žito. Teoretická část pojednává o historii a významu obilovin, morfologii a chemickém složení obilného zrna, jednotlivých druzích obilovin a technologii mlynářství. Praktická část se zabývá stanovením analytických ukazatelů jakosti pekařských mouk, a to stanovením vlhkosti, titrační kyselosti, obsahu mokrého lepku a obsahu popelovin u vybraných vzorků mouk.
URI: http://hdl.handle.net/10563/25499
Date: 2013-01-16
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 30681


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
žižková_2013_bp.pdf 5.922Mb PDF View/Open
žižková_2013_vp.doc 98Kb Microsoft Word View/Open
žižková_2013_op.doc 98Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account