Projekt zlepšení vybraného výrobního procesu s využitím metod průmyslového inženýrství ve společnosti AVEX TRADE, spol. s.r.o.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt zlepšení vybraného výrobního procesu s využitím metod průmyslového inženýrství ve společnosti AVEX TRADE, spol. s.r.o.

Show full item record

No preview available
Title: Projekt zlepšení vybraného výrobního procesu s využitím metod průmyslového inženýrství ve společnosti AVEX TRADE, spol. s.r.o.
Author: Lukša, Dalibor
Advisor: Hájková, Michaela
Abstract: Tato diplomová práce se zabývá problematikou zlepšení výrobního procesu dělení s využitím metod průmyslového inženýrství ve společnosti AVEX TRADE, spol. s.r.o. V první části práce je provedena literární rešerše pro nabytí vědomostí z oblasti řízení výroby, produktivity, plýtvání a metod průmyslového inženýrství. Druhá neboli praktická část je rozdělena do dvou oddílů. V prvním oddílu autor představuje společnost, proces dělení a provádí analýzu současného stavu. V druhém oddílu zaměřený na projekt je na základě provedené analýzy zpracován projekt zavedení metody 5S a TPM. Na konci této diplomové práce se nachází závěrečné zhodnocení spolu s dalšími návrhy pro vedení společnosti.
URI: http://hdl.handle.net/10563/25597
Date: 2013-06-21
Availability: Bez omezení
Department: Ústav podnikové ekonomiky
Discipline: Podniková ekonomika
Grade for thesis and defense: E 29892


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
lukša_2013_dp.pdf 28.05Mb PDF View/Open
lukša_2013_vp.pdf 1.486Mb PDF View/Open
lukša_2013_op.pdf 79.77Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account