Výroba cereálního pečiva a jeho význam ve výživě člověka

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Výroba cereálního pečiva a jeho význam ve výživě člověka

Show simple item record

dc.contributor.advisor Rumíšková, Marie
dc.contributor.author Němcová, Lenka
dc.date.accessioned 2015-03-08T20:56:45Z
dc.date.available 2015-03-08T20:56:45Z
dc.date.issued 2014-02-10
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/28241
dc.description.abstract Téma bakalářské práce ?výroba cereálního pečiva a jeho význam ve výživě člověka? V úvodu popisuje základní charakteristiku cereálií. A nemoci způsobené nedostatkem vlákniny. Práce je zaměřená na dostupnost a sortiment pekárenských výrobků na našem trhu.
dc.format 55 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject pšenice cs
dc.subject ječmen cs
dc.subject žito cs
dc.subject lepek cs
dc.subject wheat en
dc.subject barley en
dc.subject rye en
dc.subject gluten en
dc.title Výroba cereálního pečiva a jeho význam ve výživě člověka
dc.title.alternative Production of Cereal Bread and its Importance in Human Nutrition
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Sumczynski, Daniela
dc.date.accepted 2014-06-09
dc.description.abstract-translated The title of my bachelor thesis is ?The Production of Bakery Products and its Importance in the Human Life?. The first part deals with the basic description of cereal bakery products and illnesses caused by the lack of fibre. The thesis is focused on the availability and the range of bakery products at our market.
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25581
utb.result.grade E
dc.date.submitted 2014-05-13


Files in this item

Files Size Format View
němcová_2014_dp.pdf 1.807Mb PDF View/Open
němcová_2014_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
němcová_2014_op.doc 106Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account